Πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στους 4 του Κυπέλου HOL
Με τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ (4-0) ο ΠΑΣ Γιάννινα προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Hellas Online.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκήσε τον ΠΑΟΚ και θα αντιμετωπίσει το νικητή του Παναθηναϊκός-Καλλιθέα για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Τα τέρματα του ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσαν οι Ντιμπαλά (8`, 80`), Κούσας (24`) και Σνάουτσερ (43`-αυτογκόλ).
Μόλις στο 8ο λεπτό ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ όταν ο Καζναφέρης γύρισε από δεξιά την μπάλα για τον Ντιμπαλά, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι ελευθερώθηκε και με σουτ έκανε το 1-0.
Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα παίζοντας με πάθος και δύναμη κέρδισε την μάχη της μεσαίας γραμμής την ώρα που ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να μπει στο παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος δεν διευκόλυνε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών αλλά οι παίχτες του ΠΑΣ Γιάννινα έδειξαν να μην ενοχλούνται από αυτό.
Στο 24' ο ΠΑΣ έκανε το 2-0 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κανακούδη ο Κούσας έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο βάθος της εστίας του Χαλκιά.
Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει όταν στο 28' ο Παπάζογλου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Σικαλιά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε κάθε του προσπάθεια απειλούσε με αξιώσεις την εστία του Χαλκιά δημιουργώντας συνεχώς φάσεις.
Στο 43' ο Ντιμπαλά έκανε την επέλαση από τα δεξιά, σέντραρε προς την μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ με τον Σνάουτσνερ να προσπαθεί να διώξει αλλά τελικά στέλνει την μπάλα στο τέρμα της ομάδας του!
Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αλλάξει κάπως την εις βάρος του κατάσταση, όμως το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του Βιτόλο στο 50', το σουτ του Βιεϊρίνια έξω από την περιοχή στο 62' αλλά και το σουτ του Φωτάκη έξω από την περιοχή στο 64' δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στο 68` ο διαιτητής Παμπορίδης μετά από υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή απέβαλε τον Νίκο Αναστόπουλο από τον πάγκο του ΠΑΣ, κάτι όμως που δεν επηρέασε ιδιαίτερα τους παίχτες του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού στο 80' ο Ντιμπαλά με δεξί «κεραυνό» από το ύψος της μεγάλης περιοχής παραβίασε για τέταρτη φορά την εστία του ΠΑΟΚ για το 4-0.
ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστόπουλος):
Σικαλιάς, Ντάσιος, Κούσας, Κανακούδης, Ανδράλας, Καζναφέρης (58` Τζάνης), Μαϊστόροβιτς, Ρόβας (Μπουχάν), Αράς (63` Κοντογουλίδης), Μπακαγιόκο, Ντιμπαλά.
ΠΑΟΚ (Σάντος):
Χαλκιάς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο (71` Σαβίνι), Σνάουτσνερ (60` Εντίνιο), Γκαρσία, Βιτόλο, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης (32` Μουσλίμοβιτς), Παπάζογλου, Βιεϊρίνια.
Διαιτητής: Β. Παμπορίδης (Κιλκίς)
Κίτρινες κάρτες: Γκαρσία, Βίτολο, Κούσας, Μπακαγιόκο, Σικαλιάς, Σαβίνι, Ντάσιος
Νέα ήττα για την Κ-21 (14/2/10) Στην καλύτερη ενδεκάδα 1980-89 ο Νίκος Αναστόπουλος (4/2/10)






















