Ευχαριστήρια Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

Δημοσίευση: Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 11:56 - Τελ. ανανέωση: Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 12:48

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές του 69ου Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων του Viareggio και ειδικότερα τον Πρόεδρο του S.C. Centro Giovanni Calciatori κ. Alessandro Palagi, για την πρόσκληση και τη φιλοξενία της ομάδας Νέων του ΠΑΣ, που βρέθηκε στην Ιταλία και αγωνίστηκε με μεγάλους συλλόγους από τις 13 έως τις 29 Μαρτίου.

Μας δόθηκε η δυνατότητα να αποκτήσουμε εμπειρίες, να δημιουργήσουμε σχέσεις, να αναπτύξουμε συνεργασίες και να αναδείξουμε τις ποδοσφαιρικές ικανότητες των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.

Στα πλαίσια λειτουργίας των ακαδημιών και υποδομών μας τόσο στα Ιωάννινα όσο και στην Αθήνα, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας τις συνθήκες εκείνες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά αλλά και την ευκαιρία να αναδειχθούν και να γίνουν γνωστοί ακόμη και εκτός Ελλάδας.

Εμείς ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους ανθρώπους του Viareggio Cup και ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί τους για την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 Ευχαριστήρια επιστολή από «Α.Ο. ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ»